Isnin, 12 Oktober 2009

Ikitibar besar buat PAS dan PR dari Bagan Pinang!Iktibar buat PAS dan Pakatan Rakyat :

1) Isu yang diketengahkan perlu sesuai dengan pengundi setempat.

2) Berusaha menangani budaya samseng UMNO dan BN.

3) Wake up call untuk PAS dan PR agar memperbaiki kelemahan yang ada, sepanjang bekerjasama dalam kerajaan negeri pimpinan PR dan di peringkat Pusat.

4) Tidak berputus asa dalam memperjuangkan ketelusan undi pos dan ketempangan yang ada dalam sistem pilihanraya di Malaysia.

5) UMNO tetap tidak mahu berubah. Wajah yang dipaliti rasuah telah dikosmetik secantik mungkin dan menjadi pilihan pengundi.

6) Tidak jemu berusaha, berjuang, berdoa dan bertawakkal dalam setiap gerak kerja untuk mendaulatkan agama Allah.12 Oktober 2009, 23 Syawal 1430 Hijrah,

10.44 malam, Malaysia Timur

Tiada ulasan:

Site Meter

Web Counter

Diskusi Santai


Ukhuwwah.Com

Bacalah dengan mata hati

Pesan seorang wali Allah bernama Sayid Ahmad al-Badawi r.a: Seseorang yang benar-benar dalam syariat ada 12 belas tandanya : 1) Benar-benar kenali Allah 2)Benar-benar jaga perintah Allah 3)Berpegang teguh dengan sunnah Rasulullah saw 4)Selalu berwudhu' 5)Redha menerima qadha dan qadar Allah 6)Yakin dengan janji Allah 7)Putus harapan dari semua apa yang di tangan makhluk 8)Tabah dan sabar menanggung derita dan gangguan 9)Rajin dalam beribadah 10)Kasih dan sayang kepada semua makhluk Allah 11)Tawadhu kepada yang lebih tua atau muda 12)Sedar syaitan musuh utama

Globetrackr

Histats.com

Mengenai Saya

Your attitude determine your altitude